Showbiz

Andra și Cătălin Măruță: Un Nou Capitol în Povestea Lor de Dragoste

Andra și Cătălin Măruță: Un Nou Capitol în Povestea Lor de Dragoste

În lumea showbiz-ului românesc, aniversările de căsnicie sunt adesea momente de sărbătoare nu doar pentru cuplu, ci și pentru fanii care îi urmăresc. Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, se pregătesc să marcheze 14 ani de căsnicie printr-un eveniment cu totul special: reînnoirea jurămintelor de iubire.

După 14 ani de la căsătoria lor civilă, celebrată pe 10 august 2008 în București, și cununia religioasă din 23 august, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Cătălin, cei doi doresc să retrăiască magia acelor momente. Evenimentul va avea loc într-o locație cu o semnificație aparte pentru ei, un loc unde sentimentele și amintirile se întrepătrund, oferind cadru ideal pentru a-și reafirma angajamentul unul față de celălalt.

Ce face acest eveniment și mai special este participarea celor doi copii ai lor, Eva, în vârstă de 6 ani, și David, de 11 ani. Prezența lor adaugă o dimensiune familială și emoționantă ceremoniei.

Andra însăși a împărtășit câteva detalii despre această decizie în cadrul unei emisiuni la Pro FM, explicând cum locația aleasă este legată de momente definitorii în relația lor:

„În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: Ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „DA” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră.”

Așadar, această reînnoire a jurămintelor nu este doar un act de celebrare a trecutului, ci și o promisiune pentru viitor, unde dragostea și familia rămân în centrul atenției. Andra și Cătălin, prin această ceremonie, își reafirmă nu doar iubirea, ci și dedicarea față de căminul și viața pe care și-au construit-o împreună.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts