Showbiz

Andra la 37 de ani: Frumusețea naturală și fără filtre

Andra la 37 de ani: Frumusețea naturală și fără filtre

La 37 de ani, Andra Măruță se simte confortabil să apară în public fără machiaj, afișându-se adesea în mod natural pe rețelele de socializare. Fanii o copleșesc cu laude pentru frumusețea pielii sale, demonstrând că nu are nevoie de artificii pentru a străluci.

O apariție autentică și apreciată

În afara scenei și lumii televiziunii, Andra alege să-și lase fața liberă de machiaj, arătându-și încrederea în propriul aspect fizic. Fără operații estetice sau dependență de cosmetice, ea își asumă cu mândrie trăsăturile naturale.

Cum arată Andra fără machiaj și filtre, la 37 de ani

În rarele momente de respiro între concerte și apariții TV, Andra preferă să renunțe la machiaj și filtre. Acest lucru i-a permis să se arate într-o lumină autentică fanilor ei, care au fost mereu impresionați de naturalețea ei. Comentarii precum ‘Ești foarte frumoasă nefardată, o puștoaică!”, „Sunteți superba”, și „Să fiți modeste…. La Mulți Ani ….modestia și talentul vă reprezintă…sunt mândră de voi !!!” sunt frecvente pe paginile ei de social media.

Reacții mixte din partea publicului

Deși majoritatea feedback-ului este pozitiv, există și voci critice care susțin că artista ar arăta mai în vârstă decât este în realitate, subliniind rolul transformator al machiajului. Un comentariu negativ primit a fost: „La 37 de ani arăţi de 45, ce e cu tine?”.

Andra și imperfecțiunile sale

Andra este deschisă în legătură cu mici imperfecțiuni ale pielii, cum ar fi pistruii, pe care încearcă să-i acopere uneori. „Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu. Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru. I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic, și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile’, mărturisește ea.

Înțelepciune și autoacceptare

Cu toate acestea, Andra a învățat să nu se lase afectată de criticile legate de silueta sa, recunoscând că aprecierea pentru muzica ei este mai importantă decât standardele de frumusețe impuse de societate. „Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg. Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?”, explică artista.

Prin transparența și sinceritatea ei, Andra continuă să inspire și să fie un model de urmat pentru fani, demonstrând că adevărata frumusețe vine din încrederea și acceptarea de sine.

Andra la 37 de ani: Frumusețea naturală și fără filtre

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts