Showbiz

Andra dezvăluie planurile de familie: „O să vă şocheze!”

Andra dezvăluie planurile de familie: „O să vă şocheze!”

Andra a făcut marele anunţ: „O să vă şocheze!” Artista vorbește despre al treilea copil

La 37 de ani, Andra continuă să fie una dintre cele mai apreciate voci din muzica românească. Într-un interviu recent pentru Libertatea.ro, artista a oferit detalii despre viața ei personală și familia pe care o are alături de soțul ei, Cătălin Măruță.

Andra a împărtășit că relația lor se bazează pe echilibru și respect reciproc, subliniind că la capitolul educației copiilor lor, ambii părinți au aceleași principii: „Să creștem copiii cu răbdare, atenție și blândețe”. Ea a evidențiat că ei formează o echipă puternică și că familia este prioritatea lor principală.

Despre posibilitatea unui nou membru în familie, Andra a declarat că mereu și-au dorit o familie numeroasă și încă discută această opțiune. Totuși, nu a exclus ideea unui al treilea copil, menționând că nimic nu este încă stabilit definitiv.

În timpul liber, Andra preferă să-și petreacă timpul cu familia, chiar dacă recunoaște că nu este întotdeauna relaxant: „Îmi place să ies în oraș cu familia, deși nu aș putea spune că este mereu o experiență relaxantă, pentru că nu stau o clipă! Dacă vine vorba de relaxare, prefer să citesc, să merg la cinema sau să mă bucur de o masă la restaurant.”

Artista a dezvăluit că, atunci când ia în greutate, kilogramele se acumulează în zona abdomenului, ceea ce a alimentat speculațiile despre o posibilă sarcină.

Andra a vorbit și despre viața ei casnică, menționând că îi place să se ocupe de treburile gospodărești, în special de spălatul vaselor. Deși are o mașină de spălat vase, preferă să le spele manual pentru că sunt puține. De asemenea, a menționat pasiunea ei pentru gătit, oferind exemplul pastelor pregătite în două variante de sos pentru a satisface gusturile copiilor săi, David și Eva.

Artista a recunoscut că este o persoană gurmandă, fapt ce contribuie la fluctuațiile ei de greutate, aspect ce a alimentat zvonurile legate de o nouă sarcină.

În încheiere, Andra a fost clară: dacă ar fi însărcinată cu al treilea copil, nu ar avea niciun motiv să ascundă acest lucru. Astfel, a încheiat speculațiile, invitând publicul să fie liniștit în această privință.

Aceste declarații au fost făcute în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde Andra a fost deschisă și sinceră despre viața sa personală și zvonurile care circulă despre ea.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts