Showbiz

Andra dezvăluie motivele plecării sale de la Vocea României

Andra dezvăluie motivele plecării sale de la Vocea României

În lumea muzicii și a televiziunii din România, Andra este un nume care răsună cu forță. Îndrăgită și apreciată pentru talentul său, artista a fost, o vreme, și una dintre figurile marcante ale juriului în cadrul emisiunii „Vocea României”. Cu toate acestea, fanii ei s-au întrebat adesea ce a determinat-o pe Andra să se retragă din acest rol care părea să i se potrivească mănușă.

Recent, într-un interviu sincer, Andra a oferit răspunsuri la aceste întrebări. Deși a participat cu entuziasm la sezonul al optulea al show-ului, alături de personalități ca Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, experiența nu a fost exact așa cum și-a imaginat-o. Dincolo de glamour și lumini, interacțiunile tensionate dintre antrenori, ce păreau a fi un „sport” zilnic, nu i-au convenit.

Artista și-a exprimat neplăcerea față de această dinamică și, după încheierea filmărilor, a decis că acesta nu este mediul în care dorește să își continue aparițiile televizate. Decizia sa de a părăsi emisiunea a venit ca o surpriză pentru mulți, dar Andra a simțit că este cel mai bun pas pentru a se alinia cu valorile și confortul ei personal.

De ce a renunţat Andra la rolul de antrenor de la Vocea României

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. 

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. 

M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume.  La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar.

Pe lângă activitatea ei artistică, Andra are și o carieră impresionantă în organizarea de evenimente, cu tarife care reflectă succesul și popularitatea ei. Participarea ei la evenimente precum nunți sau botezuri vine cu un preț considerabil, iar implicarea în alte proiecte TV, cum ar fi „Românii au talent”, îi aduce venituri substanțiale.

Privind dincolo de aparițiile pe scenă și în emisiuni, Andra se bucură de un succes remarcabil și în ceea ce privește organizarea de evenimente speciale. Artista este o prezență râvnită la cele mai fastuoase ocazii, cum ar fi nunți, botezuri și alte petreceri, unde prezența sa adaugă strălucire oricărui eveniment. Pentru a o avea pe Andra ca invitat special, organizatorii sunt pregătiți să investească suma de 12.000 de euro, o reflectare a talentului și a popularității sale.

Contribuțiile ei în lumea divertismentului nu se opresc aici. În calitate de membru al juriului la emisiunea „Românii au talent”, Andra este apreciată nu doar pentru carisma și empatia ei, ci și pentru expertiza muzicală. Acest rol îi aduce venituri consistente, situându-se între 8.000 și 10.000 de euro, o dovadă a valorii pe care o aduce în orice proiect se implică.

Cătălin Măruță, partenerul de viață al Andrei, nu este străin nici el de succes. Cu un trecut impresionant în televiziune, Cătălin a avut un salariu considerabil la Pro TV, estimat la 15.000 de euro. Cu toate acestea, odată cu reprogramarea emisiunii pe care o moderează, veniturile sale au suferit o ajustare. În ciuda acestor schimbări, Cătălin rămâne o figură solicitată în cadrul evenimentelor private, unde tarifele pentru prestația sa ating pragul de 2.000 de euro.

În ansamblu, Andra și Cătălin Măruță demonstrează că talentul, dedicarea și profesionalismul se reflectă nu doar în aprecierea și admirația publicului, ci și în recunoașterea materială a muncii lor. Ei continuă să fie modele de succes și inspirație în industria de divertisment din România.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts