Showbiz

Andra dezvăluie lupta cu kilogramele în plus: ‘Mă simt așa de sexy și de frumoasă!’”

Andra dezvăluie lupta cu kilogramele în plus: 'Mă simt așa de sexy și de frumoasă!'"

În lumina reflectoarelor, Andra Măruță a ales să-și deschidă inima și să împărtășească publicului său o poveste sinceră despre lupta cu greutatea și acceptarea de sine. Cu toate criticile și judecățile din partea fanilor, artista și-a asumat în fața întregii țări că este într-un proces de acceptare a propriei sale imagini corporale, inclusiv a „burticii de gravidă” care i-a atras atât de multă atenție negativă.

Într-o seară de vineri, 23 februarie 2024, în cadrul emisiunii „Românii au talent” difuzată de Pro TV, Andra a șocat pe mulți prin franchețea și sinceritatea cu care a vorbit despre greutatea ei. Ea a mărturisit că înălțimea ei de 1,64 m este acompaniată de 10 kilograme în plus, o cifră care a stârnit multe comentarii negative în mediul online și nu numai.

„Astăzi am decis să spun lucrurilor pe nume. Da, am 10 kilograme în plus față de cât ar trebui să am la înălțimea mea. Da, am o burtică care pare că sunt gravidă când port anumite haine. Dar guess what? Mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu e ca mine, și asta e o chestiune de care sunt convinsă”, a declarat Andra în fața camerei de luat vederi.

Pe lângă recunoașterea luptei cu greutatea, Andra a subliniat și importanța acceptării de sine. Ea a vorbit despre momentul în care a decis să se iubească așa cum este, fără să mai fie influențată de standardele impuse de societate sau de criticii online.

„Am realizat că totul pornește de la acceptarea de sine. Când începi să te iubești așa cum ești, fără să te mai compari cu alții sau să îți impui standarde nerealiste, atunci începi să trăiești cu adevărat. Așa că, vă rog din toată inima, să vă acceptați pe voi înșivă așa cum sunteți. Cu toate imperfecțiunile și kilogramele în plus sau în minus”, a îndemnat artista.

Cu toate acestea, Andra a recunoscut și nevoia de a face schimbări pentru sănătatea sa, nu pentru aspectul ei fizic. Ea a vorbit deschis despre obiceiurile alimentare și emoțiile care stau în spatele lor, subliniind că uneori hrana devine o modalitate de a gestiona stresul și anxietatea.

„Pentru mine, schimbarea nu vine din dorința de a arăta mai bine sau de a scăpa de burtica asta, ci din nevoia de a fi sănătoasă. Uneori, mâncarea devine un refugiu în momentele de stres sau o modalitate de a gestiona emoțiile. Dar acum sunt hotărâtă să fac schimbări pentru sănătatea mea”, a concluzionat Andra.

În final, cuvintele sincere ale Andrei Măruță au fost un apel la acceptarea de sine și la importanța prioritizării sănătății mentale și fizice în fața standardelor de frumusețe impuse de societate.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts