Showbiz

Andra dezvăluie adevărul despre căsnicia cu Măruță după 16 ani

Andra dezvăluie adevărul despre căsnicia cu Măruță după 16 ani

Andra a spus lucrurilor pe nume după 16 ani de relație cu Măruță

Andra, una dintre cele mai iubite vedete din România, a decis să împărtășească detalii neștiute despre relația sa cu Cătălin Măruță, după 16 ani de căsnicie. Cu doi copii frumoși și o carieră de succes, cei doi au reușit să fie un model de stabilitate și iubire pentru fanii lor.

Un cuplu solid de 16 ani

În 2008, Andra, pe atunci în plină ascensiune la doar 22 de ani, s-a căsătorit cu Cătălin Măruță, care avea 31 de ani. Primul lor copil, David, a venit pe lume trei ani mai târziu, urmat de fetița lor, Eva Maria, în 2015. De-a lungul anilor, publicul i-a urmărit cu interes atât în viața personală, cât și în carierele lor profesionale.

Deși au avut și ei parte de provocări, ca orice cuplu, Andra și Cătălin au demonstrat că pot trece peste toate și pot rămâne la fel de uniți și fericiți.

Dezvăluirile Andrei despre căsnicia cu Măruță

Recent, Andra a deschis o fereastră către viața lor privată, dezvăluind aspecte pe care nu le mai discutase până acum. Ea a recunoscut că relația lor a fost un adevărat noroc și a vorbit despre importanța iubirii și a încrederii reciproce:

„Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt. Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi, sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată. Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui.”

„Este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii”

Andra a vorbit și despre cum a evoluat relația lor de-a lungul timpului, subliniind calitățile speciale ale lui Cătălin:

„După atâția ani, e normal să se schimbe dinamica în orice relație, dar Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii. Fie că e vorba despre o piesă nouă la care lucrez sau doar mă aude cântând prin casă, el este entuziasmat, îmi spune dacă îi place, mă susține mult. Cunoaște tot repertoriul meu, chiar și pentru spectacolul Tradițional 2, chiar dacă nu urcă pe scenă. Cred că da, îi mai fac pielea de găină. Îmi arată mereu că este foarte important ce fac.”

Concluzie

Povestea de dragoste a Andrei și a lui Cătălin Măruță este un exemplu de încredere, suport și alegeri potrivite, lucruri care au contribuit la consolidarea relației lor de-a lungul timpului. Fanii lor pot învăța că, indiferent de provocări, iubirea adevărată și sprijinul reciproc pot face ca o relație să reziste testului timpului.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts