Showbiz

Anca Țurcașiu, Bunică la 54 de Ani: Bine ai Venit, Zoe!

Anca Țurcașiu, Bunică la 54 de Ani: Bine ai Venit, Zoe!

Anca Țurcașiu, Bunică la 54 de Ani: Cum o Cheamă pe Nepoțică

Fiul Ancăi Țurcașiu și soția lui, Andreea, au devenit părinți pentru prima dată, iar artista a împărtășit vestea cu mare entuziasm pe rețelele de socializare. Vedeta radiază de bucurie și a dezvăluit și numele ales pentru micuța lor.

Bunică la 54 de Ani

La 54 de ani, Anca Țurcașiu a devenit bunică pentru prima oară. Nora sa, Andreea, a născut o fetiță, iar Anca a anunțat fericitul eveniment printr-un videoclip postat pe 16 iunie. Nepoțica, pe nume Zoe, a adus o mare bucurie în familia lor.

“Acesta este un anunț oficial! De azi-noapte, de la ora 0.30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți.”

Ce a Spus Artista Despre Căsătoria Fiului Său

Recent, Anca Țurcașiu a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu fiul său, dar a subliniat că nu intervine în viața de cuplu a acestuia.

“Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee.

Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună. (…) Mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!”, spunea Anca Țurcașiu.

Radu, fiul ei, s-a căsătorit în 2022 cu iubita sa, Andreea.

“Sunt in al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu.

Nu-și Dorea să Devină Bunică

După ce a devenit soacră, Anca Țurcașiu mărturisea că nu își dorea să fie bunică. Totuși, acum, este în culmea fericirii.

“Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască.

E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place.

Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a declarat Anca Țurcașiu.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts