Showbiz

Anca Dumitra și Manfred Spendier: O Poveste de Dragoste Departe de Lumina Reflectoarelor

Anca Dumitra și Manfred Spendier: O Poveste de Dragoste Departe de Lumina Reflectoarelor

În lumea strălucitoare a showbiz-ului românesc, există cupluri care aleg să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioși ai publicului. Un astfel de exemplu este cel al actriței Anca Dumitra, bine cunoscută pentru rolul Gianina din serialul de succes „Las Fierbinți” de la PRO TV, și al soțului ei, omul de afaceri de origine austriacă, Manfred Spendier.

Despre Anca Dumitra se știe că este o persoană care preferă discreția când vine vorba de viața personală. Împreună cu Manfred Spendier, ea formează un cuplu ce își păstrează iubirea departe de lumina reflectoarelor, având în vedere notorietatea actriței. Cuplul a oficializat relația printr-o cununie civilă în decembrie 2022, urmată de o ceremonie religioasă în aprilie 2023.

Recent, Anca și Manfred au fost prezenți la o nuntă, unde actrița a atras toate privirile cu două ținute spectaculoase: una compusă dintr-o elegantă rochie neagră lungă, accesorizată cu o eșarfă de blană albă și mănuși negre transparente, și cealaltă, o rochie roșie cu umerii goi. Imaginea lor împreună a fost împărtășită de Anca pe Instagram, oferind fanilor o rară ocazie de a-i vedea împreună într-un cadru festiv.

Într-un dialog deschis în podcast-ul „Fain și Simplu” al lui Mihai Morar, Anca Dumitra a dezvăluit cum s-au întâlnit ea și Manfred: „Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și… a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. La un moment dat a zis: ‘She is the perfect girl’”.

Momentul cererii în căsătorie a fost unul de neuitat pentru Anca, petrecut în idilica insulă Santorini. „Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, mărturisește Anca.

Cu toate acestea, în ciuda schimbării statutului său civil, Anca Dumitra rămâne la fel în inimile fanilor: „Pentru toți oamenii sunt Anca Dumitra, așa că voi rămâne așa peste tot. În acte este mai simplu, este Spendier”.

Așadar, povestea de dragoste dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier ne arată că, chiar și într-o lume plină de lumini și camere, unele povești frumoase preferă să rămână discrete, păstrând magia și intimitatea momentelor speciale doar pentru ei.

Tags: ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts