Showbiz

Anca Dumitra și Manfred Spendier Așteaptă Primul Lor Copil

Anca Dumitra și Manfred Spendier Așteaptă Primul Lor Copil

Anca Dumitra, îndrăgita actriță care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți”, trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa, pregătindu-se să devină mamă pentru prima dată. Alături de soțul său, Manfred Spendier, Anca împărtășește o bucurie imensă, vestea sarcinii venind la un an după ce au spus „Da” în fața altarului.

Relația dintre Anca și Manfred, care a rămas întotdeauna departe de lumina reflectoarelor, a culminat cu căsătoria lor civilă la sfârșitul anului 2022. După aproape patru luni, cuplul a decis să își oficializeze uniunea și în fața lui Dumnezeu, pe 30 aprilie 2023, consolidând astfel legătura lor specială.

Într-o perioadă plină de emoție și așteptări, Anca a împărtășit cu fanii săi primele imagini în care își arată burtica de gravidă, prilej cu care a primit numeroase felicitări și urări de bine. Imaginea postată pe Instagram a fost însoțită de cuvintele „Pe un tărâm magic, unde visele devin realitate”, reflectând starea de spirit a actriței în această nouă etapă a vieții sale.

Manfred, cu 11 ani mai în vârstă decât Anca și neafiliat lumii showbiz-ului, a preferat să rămână în umbră, departe de agitația mediatică. În ciuda profilului său discret, Anca a deschis inima într-o emisiune TV, unde a vorbit despre dinamica relației lor:

“Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”.

Anca Dumitra continuă să fie o prezență iubită atât pe ecrane, cât și în inimile fanilor săi, iar acum, împreună cu Manfred, se pregătește să întâmpine un nou capitol plin de iubire și fericire în viața lor.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts