Showbiz

Anamaria Prodan și Ronald Gavril: Povestea unei noi iubiri și planurile pentru viitor

Anamaria Prodan și Ronald Gavril: Povestea unei noi iubiri și planurile pentru viitor

Anamaria Prodan, cunoscută în lumea fotbalului ca impresară de succes, a făcut recent declarații emoționante despre relația ei cu sportivul Ronald Gavril. Se pare că Anamaria trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei și se pregătește să ajungă din nou în fața altarului, de data aceasta cu Ronald.

Impresara a mărturisit că, deși a avut mai multe căsătorii, acestea nu au fost pentru ea, ci pentru a mulțumi alte persoane. Acum, însă, își dorește o nuntă care să reflecte adevăratele ei dorințe și sentimente.

“O să mă mărit într-o zi, dar nu am zis că mă mărit mâine. Am zis de fiecare dată: îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei. Până acum, am făcut nunți pentru alții, să îi mulțumesc pe toți. Nu mai vreau. Vreau să am o nuntă cu el și să fie o nuntă pentru noi.”

Anamaria a subliniat că, deși vorbește adesea despre căsătorie, nu a cerut niciodată pe nimeni în mod direct să o ceară de soție. Ea a declarat ferm că nu va mai face acest pas de a cere ea însăși pe cineva în căsătorie.

“Eu mereu vorbesc de căsătorie, dar la ce nivel vorbesc de ce mi-aș dori. Niciodată nu i-am spus să mă ceară de nevastă. Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac.”

Deși cei doi formează un cuplu de mai mult timp, relația lor a devenit publică abia recent. Anamaria și Ronald au ales să-și facă relația cunoscută în perioada sărbătorilor, când amândoi au simțit că este momentul potrivit.

“Ne-am cunoscut de mult timp, dar am lăsat să se afle de sărbători. Atunci am considerat amândoi, atunci a fost și Ron ok, să putem să vorbim de relația asta. Ron, tu ești totul meu.”

În ciuda discreției, Anamaria nu ezită să-și exprime sentimentele profunde pentru Ronald, pe care îl consideră bărbatul ideal.

“Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț.”

La 51 de ani, Anamaria este plină de viață și se bucură de compania lui Ronald, care are 37 de ani. Ea își amintește cu umor momentul când Ronald a fost curios să-i afle vârsta și i-a cerut buletinul.

Ronald, la rândul său, este încântat de relația cu Anamaria și a declarat că diferența de vârstă nu este un impediment pentru ei.

“Eu nu simt acești 51 de ani. Vârsta e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl cred un copil…”

Astfel, Anamaria Prodan și Ronald Gavril se pregătesc să înceapă un nou capitol în viața lor, demonstrând că dragostea și fericirea nu cunosc bariere de vârstă.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts