Showbiz

Alex Dima, povestea reporterului Pro TV despre viața după pierderea soției și regăsirea iubirii

Alex Dima, povestea reporterului Pro TV despre viața după pierderea soției și regăsirea iubirii

Alex Dima: O Poveste de Viață, Durere și Regăsire

Alex Dima, cunoscutul reporter de la Pro TV, a trecut printr-o tragedie personală profundă în urmă cu zece ani, când și-a pierdut soția, diagnosticată cu cancer. Fiica lor, Sara, avea doar un an și jumătate la acea vreme. Deși au luptat împreună cu toată puterea împotriva bolii, destinul a avut alte planuri. Soția lui Alex a murit, lăsându-l să își crească singur fetița.

În acele momente grele, mama lui Alex a fost sprijinul său principal, ajutându-l să aibă grijă de micuța Sara, care acum are 11 ani. Reporterul a mărturisit că mult timp nu și-a dorit să se implice într-o altă relație, concentrându-se exclusiv pe creșterea fiicei sale.

Într-un interviu emoționant pentru revista „Unica”, Alex a vorbit deschis despre noua sa iubită, Georgiana, femeia care l-a ajutat să redescopere iubirea. Povestea lor este una plină de coincidențe și momente speciale, semn că destinul a fost de partea lor.

Alex își amintește prima întâlnire cu Georgiana într-un aeroport. S-au observat unul pe altul în timp ce ea se băga în fața lui la check-in. „Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion.” La trei luni după acest incident, s-au întâlnit din nou, de data aceasta într-o bancă. Și de atunci, au fost de nedespărțit. Alex spune despre Georgiana că „știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Întotdeauna mi-au plăcut femeile cu care am putut să râd, să facem haz. Acum sunt foarte bine, am cu cine..”

Sara, fiica lui Alex, este acum o fetiță de 11 ani, plină de viață și umor. Alex spune despre ea că „E ca o floare care se deschide. Are umor, spune ce gândește. Sunt atât de fericit, de câte ori mă uit la ea îi mulțumesc lui Dumnezeu că am așa un copil.” Sara știe de mică despre mama ei și, pe măsură ce a crescut, a început să pună mai multe întrebări despre ea.

Viața lui Alex Dima a fost marcată de durere, dar și de bucuria regăsirii iubirii și a fericirii în familie. Povestea sa este o lecție de curaj și reziliență, demonstrând că, chiar și după cele mai grele momente, există întotdeauna speranță pentru un nou început.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts