Showbiz

Află cum Brigitte Pastramă a optat pentru un look mai natural

Află cum Brigitte Pastramă a optat pentru un look mai natural

Brigitte Pastramă, cunoscută pentru numeroasele sale intervenții estetice, a decis recent să facă o schimbare majoră în aspectul său. După peste 20 de proceduri cosmetice, de la implanturi mamare la mărirea fesierilor, vedeta a ales să adopte un stil mai natural.

În ultima vreme, Brigitte a devenit din nou activă pe rețelele sociale, revenind în atenția publicului cu o siluetă impresionantă la 45 de ani. Nu doar aspectul său fizic a fost remarcabil, ci și decizia de a renunța la acidul hialuronic din buze, genele false și extensiile de păr. Această schimbare vine după o serie lungă de operații estetice, iar acum Brigitte își dorește să se prezinte într-o lumină mai autentică.

Decizia de a elimina modificările cosmetice a fost luată după o perioadă de reflecție, în care vedeta a realizat că intervențiile ei numeroase au devenit prea mult. În dorința de a reveni la o înfățișare care să o reprezinte mai bine, Brigitte a apelat la specialiști pentru a elimina acidul hialuronic și a renunța la alte artificii de înfrumusețare. Acest pas către natural a fost imediat împărtășit cu fanii săi prin imagini publicate pe rețelele sociale.

La un recent eveniment în Dubai, Brigitte a împărtășit cu urmăritorii săi că se simte mai apreciată în această nouă formă. „La trei ore dupa fire’. De cand mi-am scos extensiile, genele și acidul din buze parcă am mai mult succes! Gresesc?” a scris ea, semn că noua imagine este bine primită.

Brigitte a mărturisit și despre motivele inițiale ale intervențiilor sale estetice, adesea făcute în speranța de a impresiona și de a răspunde așteptărilor partenerilor săi. „Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?”, a povestit ea.

Feedback-ul pozitiv nu s-a lăsat așteptat, secțiunea de comentarii fiind plină de laude și încurajări. Fanii au fost impresionați și au transmis mesaje ca: „Așa ești mai frumoasa! Tu în realitate ești mult mai frumi decât pe sticla! Ești adorabilă oricum și faci reating oriunde apari!”, „Ești superbă, draga mea și arăți senzațional” și „Arăți mai tânără wow wow”.

Prin această transformare, Brigitte Pastramă demonstrează că frumusețea autentică nu necesită întotdeauna intervenții radicale, ci poate fi celebrată în forma ei cea mai sinceră și naturală.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts