Showbiz

Adrian Mutu, mândru de fiica sa: Majoratul și absolvirea Adrianei în Republica Dominicană

Adrian Mutu, mândru de fiica sa: Majoratul și absolvirea Adrianei în Republica Dominicană

Adrian Mutu a făcut un drum lung de 9000 de kilometri pentru a nu rata momentele importante din viața fiicei sale celei mari, Adriana. Pentru a fi prezent la absolvirea liceului ei, Mutu nu doar că a ajuns în Republica Dominicană, dar i-a adus și pe frații ei, creând astfel momente emoționante pentru întreaga familie.

Emoții în Republica Dominicană

În prezent, Adrian Mutu se află în Republica Dominicană, unde locuiesc fiicele sale, Adriana și Maya, împreună cu mama lor, Consuelo. Deși Mutu își petrece deseori vacanțele acolo, de data aceasta a fost vizibil mai emoționat. Adriana, care a împlinit 18 ani pe 11 iunie, a absolvit liceul „Abraham Lincoln” din La Romana. Aceste două momente importante nu au fost ratate de Mutu, care a dorit să fie prezent și să se bucure alături de ea. Reuniunea a adus împreună toți cei patru frați Mutu în Republica Dominicană.

Pregătiri și emoții

Înainte de plecarea sa, Adrian Mutu a mărturisit presei că așteaptă cu nerăbdare să fie alături de fiicele sale:

„Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei, pe 11 (n.r. 11 iunie) face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fie toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei acum sunt mari, 22, 18…”.

Relații armonioase în familie

Adrian Mutu a recunoscut că și mamele copiilor săi se înțeleg bine și au relații decente: „Ele (n.r. Sandra și Consuelo) vorbesc când trebuie să vorbească, când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”.

Momente speciale și poze rare

Mutu a publicat imagini rare cu cei patru copii ai săi, bucurându-se de peisajele exotice din Republica Dominicană. De asemenea, a împărtășit fotografii de la absolvirea Adrianei, unde emoțiile au fost la cote maxime. În pozele de grup, Adriana are lacrimi în ochi, dar și un zâmbet fericit când tatăl ei o conduce de braț la festivitatea de absolvire.

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Adriana

Adrian Mutu a avut un mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare:

„Felicitări pentru absolvirea liceului, draga mea. Vreau să-ți spun doar că, atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi mai departe, iar când vei avea succes, păstrează-ți picioarele pe pământ, fii modestă și continuă să înaintezi… eșecul și succesul vor face întotdeauna parte din această frumoasă călătorie numită viață. Cel mai important este să te bucuri de această călătorie și să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu poți reuși. Dacă ai ceva în minte, mergi înainte, urmează-ți visurile și amintește-ți că familia ta te va susține mereu„. „Te iubesc, tata„.

Relații de familie și povestea lui Adrian Mutu

Într-un interviu pentru podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre copiii săi și relațiile cu fostele sale soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gomez. Mutu a povestit și despre fetele pe care i le-a dăruit Consuelo, Adriana și Maya, și despre relația lor.

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut. La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe. Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit”.

Adrian Mutu și familia sa extinsă

Adrian Mutu încearcă să își vadă fetele de două ori pe an, ele locuind cu mama lor în Dominicană. Cu actuala sa soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima sa soție, Alexandra Dinu, îl are pe Mario, născut pe 9 septembrie 2002.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts