Showbiz

Acasă la Medana și Alin Oprea: Un Palat Regal

Acasă la Medana și Alin Oprea: Un Palat Regal

Medana și Alin Oprea au sărbătorit cinci ani de relație și au avut parte de un Paște cu totul special în casa lor impresionantă. Locuința lor, ce depășește orice imaginație, include un living de 100 de metri pătrați!

În această încăpere somptuoasă, strălucește un candelabru impunător, iar scaunele elegante tapițate în grena nobilă și porțelanurile de înaltă calitate completează decorul. Mobila veche, bogat ornamentată, adaugă un aer de regalitate.

Atmosfera sofisticată este întregită de bibelouri colorate, tablouri cu rame opulente și draperii grele. Masa festivă a fost încărcată cu delicatese, prezentând un ospăț regal.

Medana, mândră de masa pregătită, a arătat cinci cozonaci delicioși, făcuți cu dragoste într-o noapte de nesomn. Alături, au fost servite tiramisu, prăjituri cu ciocolată, aperitive și friptură de miel, împreună cu drob, toate prezentate pe veselă aurie, potrivită pentru o sărbătoare, exact așa cum își dorește Medana în fiecare weekend.

Livingul lor, de 100 de metri pătrați, este plin de viață și frumusețe, un spațiu atât de generos încât Medana glumește că ar putea juca fotbal acolo.

Un Cadou Surpriză pentru Alin

Medana i-a făcut o surpriză extraordinară lui Alin, oferindu-i o vioară Louis Vuitton, un gest cu totul special pentru aniversarea celor cinci ani de relație.

„Cadoul primit de la soția mea iubită, o vioară absolut superbă, iar eu nerăbdător ca un copil mic, să o probez. Apreciez enorm gestul, iar din acest moment vioara aceasta va fi un Talisman al meu. Mulțumesc, draga mea Medana!”, a scris Alin Oprea.

Casa lor a devenit un subiect popular pe rețelele de socializare. Într-o postare cu nepoțica Medeea, Medana descrie locuința lor drept un adevărat colț de Rai.

„Acasă este locul în care sufletul respiră liniște. Sărbătorile se petrec acasă, iar eu am reușit să îmi creez propriul Paradis”.

Alin îi este recunoscător pentru tot ce face și ce este Medana pentru el: „Binecuvântat cu o soție absolut minunată. Mulțumiri și recunoștință pentru omul special care ești.🙏🏼💗”.

Medana, la rândul ei, i-a scris lui Alin: „Sufletul meu și-a găsit loc în inima ta”, împărtășind mai multe fotografii din timpul Sărbătorilor Pascale.

Mesajul Emoționant al Medanei la Aniversarea de 5 Ani

Această lună mai a fost plină de mesaje de dragoste, sărbătorind relația lor:

„Așa cum apa găsește mereu un loc în care să ajungă din nou la matca ei, la fel și omul capabil de iubire face tot ce-i stă în putință până își găsește sufletul pereche. Este dificilă și dureroasă această așteptare și această căutare îndelungată. Sufletul este inadaptat și se chinuie teribil până în momentul în care se simte eliberat de lacrimi și de patimi. Acel moment se declanșează doar când simți că sufletul tău pereche a apărut în viața ta.

E asemeni unei scântei divine care are grandoarea unui foc de artificii după care tânjești încă din copilărie. Viața nu poate fi explicată, viața se simte și se trăiește. La fel este și cu iubirea; ea nu poate fi mimată!

Iubirea este emoția și sentimentul sublim prin care simțim că ne unim cu divinitatea. Sufletele pereche au tăria să treacă peste orice obstacol și sunt atât de conectate la nivel subtil încât pot scrie sau rosti exact același cuvânt, pot avea aceeași părere sau pot simți aceeași emoție, exact în aceeași secundă.

Sufletele pereche din momentul în care au fost atinse de scânteia divină, nu mai pot fi separate. Pot renunța la absolut oricine și orice, mai puțin la sufletul lor, pentru că s-ar prăbuși. Nu poți trăi fără suflet, deci nu poți trăi fără iubire. Iubirea e despre sufletele capabile să se jertfească pentru dragostea lor.”

Tags: , , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts