Showbiz

Acasă la Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean – Un cămin de poveste

Acasă la Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean - Un cămin de poveste

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au decis să petreacă Paștele în Maramureș, într-o căsuță de vacanță pe care au renovat-o după gusturile lor. Împreună cu cele trei fiice, au creat un loc de basm în mijlocul naturii. Pe lângă această căsuță de vis, Laura și Cosmin mai au o casă în București, unde își petrec mare parte din timp alături de familie.

Pentru o perioadă, Laura a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe viața de familie. Prin postările și clipurile de pe rețelele de socializare, actrița își împărtășește momentele personale, oferindu-le fanilor o privire în intimitatea căminului lor.

Proprietatea lor din Maramureș pare desprinsă dintr-un basm. Cu peste o mie de metri pătrați de teren, locuința include livezi, grădini și multe spații verzi. Aceasta a devenit un loc încărcat de semnificație pentru familia lor, aici având loc botezurile celor trei fetițe.

Laura povestește: „Suntem la căsuța noastră, în Maramureș. Am făcut, recent, actele pentru terenul pe care l-am cumpărat. Avem de toate, verdeață, grădină, livadă. Seara mergem pe deal să vedem apusul. Peisajul e mirific, respirăm aer curat. Cele mici se simt foarte bine aici. Va fi căsuța noastră de vacanță, unde intenționăm să petrecem mult timp. Căsuța are momentan doar 2 camere, dar o vom renova, îi vom face și mansardă. Vom păstra însă arhitectura, stilul vechi al acesteia”.

Casa din Maramureș a fost restaurată cu mare grijă, menținându-se arhitectura tradițională, așa cum a mărturisit Laura în urmă cu doi ani. Imaginile recente de pe Instagram confirmă acest lucru. Aici, în acest loc de poveste, Laura a petrecut Sărbătorile Pascale împreună cu cei dragi.

Laura Cosoi, mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Vedeta a anunțat că se retrage din televiziune pentru a se dedica pe deplin bebelușului care urmează să vină, precum și celor trei fetițe pe care le are alături de Cosmin.

Actrița, în vârstă de 32 de ani, a declarat că se simte plină de energie, mult mai bine decât în primul trimestru al sarcinii cu cel de-al patrulea copil. Laura a mărturisit că se va descurca și cu acest nou membru al familiei, deși anticipează că vor exista schimbări.

„Cum voi fi eu mamă pentru a patra oară cred că depinde de multe lucruri și nu are neapărat legătură cu copiii. Este vorba despre cât sunt de liniștită, cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu, dacă fac sport sau nu. Depinde cum este copilul. Toate cele trei fetițe nu au fost agitate. Au dormit nopțile, am reușit să alăptez mereu. În viața mea, lucrurile au mers bine. Mă aștept să fie totul în regulă, doar că nu se știe niciodată.”, a declarat Laura Cosoi.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts