Showbiz

Casa lui Chef Sorin Bontea: “Abia aștept să strâng recolta”

Casa lui Chef Sorin Bontea: “Abia aștept să strâng recolta”

Sorin Bontea, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, s-a întors în această toamnă în postura de jurat la MasterChef, alături de colegii săi Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Deși își păstrează viața personală departe de atenția publicului, aparițiile sale alături de soția și copiii săi sunt destul de rare. Până recent, puțini cunoșteau cum arată casa și curtea celebrului chef.

Chef Sorin Bontea a împărtășit cu fanii săi o privire în interiorul locuinței prin intermediul unor imagini postate pe rețelele sociale. Aceste fotografii dezvăluie o casă elegant decorată, cu o paletă de culori deschise care conferă un aer modern și primitor.

Bucătăria sa este un punct de atracție, având mobilier în nuanțe de turcoaz pal, iar livingul este amenajat cu piese albe, completat de o canapea din piele de culoarea muștarului.

În curtea sa, un element deosebit este reprezentat de cei doi măslini plantați într-un colț. Sorin Bontea a glumit pe Instagram, afirmând că abia așteaptă „recolta de aproape 10 măsline”, bucurându-se de micile realizări ale naturii.

Cine gătește în casă?

Chiar dacă este renumit pentru talentul său culinar, Sorin a dezvăluit că nu el este cel care gătește cel mai des acasă. Conform spuselor sale, soția lui este adevăratul chef al familiei.

“Vă spun sincer, acasă soția mea este chef-ul adevărat, iar eu sunt doar degustătorul. Desigur, o ajut când este nevoie, dar se descurcă de minune și fără mine,” a povestit chef Sorin.

Prietenia cu Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Revenirea la MasterChef, alături de Cătălin și Florin, după o pauză de 10 ani, a evidențiat legătura strânsă dintre acești trei bucătari. Sorin a discutat despre prietenia lor și cum au reușit să o mențină de-a lungul anilor:

“Nu știu dacă există vreun secret. Cred că este simplu: ce se întâmplă la filmări rămâne acolo, nu luăm tensiunile acasă. Asta ne-a ajutat să menținem relația,” a explicat el.

Astfel, Sorin Bontea nu doar că strălucește în fața camerelor, ci și acasă, unde grădinăritul și prietenia joacă un rol important în viața sa.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts