Showbiz

Surpriza emoționantă pentru Irinel Columbeanu: Revederea cu Ramona Gabor

Surpriza emoționantă pentru Irinel Columbeanu: Revederea cu Ramona Gabor

Irinel Columbeanu a fost surprins plăcut de o vizită neașteptată! După ce fiica sa, Irinuca, a sosit în România, și mătușa acesteia, Ramona Gabor, a luat primul avion din Dubai pentru a se întâlni cu ei.

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, a ajuns în România în această după-amiază, direct din Dubai. Irinel și Irinuca au întâmpinat-o cu bucurie la aeroport, emoția momentului fiind surprinsă de fotoreporteri.

La sosirea Ramonei Gabor, Irinuca a fost extrem de fericită, sărind în brațele mătușii sale și îmbrățișând-o minute în șir, cu lacrimi în ochi. Cele două nu s-au mai văzut de mult timp, deoarece Irinuca locuiește cu mama ei în America, la Malibu, iar Ramona în Dubai.

Irinel a fost și el vizibil emoționat la revederea cu fosta sa cumnată, îmbrățișând-o cu căldură. Totuși, el speră ca, într-o zi, și Monica să revină în România.

“A venit Irina cum mi-a promis, acum să vedem poate vine și Monica”, a spus Irinel cu câteva zile înainte ca fiica lui să vină din America.

La aeroport, Irinel, îmbrăcat într-un tricou galben și o geacă maro, a primit sprijin din partea apropiaților pentru a putea merge. Accidentul vascular cerebral suferit și emoțiile puternice și-au spus cuvântul, starea lui fiind vizibil afectată.

Irinuca a atras privirile într-o rochiță scurtă, tinerescă, cu carouri și breteluțe, reușind să capteze atenția la doar 17 ani.

“Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult!

A fost o schimbare foarte bună și pozitivă. Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc!

Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu, la venirea în țară.

A fost o revedere plină de emoție și bucurie, un moment pe care Irinel Columbeanu și fiica sa, Irinuca, nu îl vor uita prea curând. Ramona Gabor a adus un strop de fericire în această reuniune de familie, sperând ca în curând să li se alăture și Monica.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts