Showbiz

Relația lui Jador și Oana Ciocan: Adevărul din spatele despărțirii

Relația lui Jador și Oana Ciocan: Adevărul din spatele despărțirii

Adevărul despre relația dintre Jador și Oana Ciocan: Ce se întâmplă acum în viața celor doi

Jador, cunoscut pentru succesul său profesional, trece printr-o perioadă tumultoasă pe plan sentimental. Deși părea că el și Oana Ciocan se îndreaptă spre altar, situația s-a schimbat radical. Detalii despre viața amoroasă a lui Jador au fost dezvăluite recent de sora sa.

Povestea de dragoste dintre Jador și Oana Ciocan a fost intensă, culminând cu o cerere în căsătorie în timpul emisiunii Survivor România All Stars. Totuși, fanii au fost luați prin surprindere când Jador a hotărât să renunțe la ideea unei relații stabile cu Oana, alegând să rămână singur.

De curând, Jador a anunțat că este din nou burlac, semn că relația cu Oana Ciocan s-a încheiat. Motivul exact al acestei decizii nu a fost dezvăluit de artist, însă un mesaj postat de el a stârnit curiozitatea publicului. Jador a anunțat că caută o femeie pentru noul său videoclip, invitând fanii să trimită poze în privat pentru a selecta „cea mai frumoasă și cea mai sexy” fată.

„Caut cea mai frumoasă fată și cea mai sexy pentru un clip în București, filmare săptămâna viitoare”, a scris Jador pe contul său de social media.

Recent, Camelia Dumitrache, sora lui Jador, a vorbit deschis în emisiunea „Online Story” despre deciziile fratelui său în urma despărțirii de Oana. Camelia a subliniat că Jador a decis să își păstreze viața personală în discreție, pentru a evita zvonurile și speculațiile.

„El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele sociale cu absolut nimic. Nici măcar cu el, pentru că a decis că așa este cel mai bine, iar eu îi respect decizia. Cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea vorbește mult. E mai bine așa.”, a declarat Camelia.

De asemenea, Oana Ciocan a ales să își păstreze viața privată departe de ochii publicului, declarând că social media nu este mediul potrivit pentru a-și expune viața personală.

„Am luat hotărârea ca, de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo.”, a spus Oana.

Cei doi s-au cunoscut înainte de emisiunea Survivor România All Stars și au simțit o conexiune imediată. Totuși, relația lor nu a evoluat așa cum sperau, conducându-i pe amândoi să urmeze drumuri separate.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts