Sport

Povestea impresionantă a puștiului care a pătruns pe teren la meciul România-Olanda

Povestea impresionantă a puștiului care a pătruns pe teren la meciul România-Olanda

Povestea Impresionantă a Puștiului Care a Pătruns pe Teren la Meciul România-Olanda

În timpul partidei dintre România și Olanda, un moment special a atras atenția tuturor. Un băiat, purtând un tricou galben cu steagul României pe piept, a intrat pe teren, determinat să-și îndeplinească un vis.

După meci, reporterii curioși au aflat mai multe despre acest gest îndrăzneț. Băiatul, plin de emoție, a explicat:

“Am vrut să dau mâna cu Niță și demult am vrut să-l văd și…să dau mâna cu el. N-am reușit la Ronaldo și am vrut să fac aici. Și am reușit.”

Fotografiile cu micul fan au devenit virale pe rețelele sociale. Un utilizator a recunoscut copilul și a oferit detalii despre călătoria sa incredibilă.

“Puștiul ăsta a venit cu mine în tren de la Berlin, împreună cu părinții lui, din cel mai nordic punct al Germaniei de pe o insulă mai sus de Rostock! Este extraordinar puștiul! Am văzut poze și video cu el cum a stat până la 3 dimineața să deseneze steagul României pe singurul lui tricou galben fiindcă nu avea de unde să cumpere echipament al naționalei! La ora 3 dimineața, cu tricoul încă ud, a plecat cu trenul să străbată aproape 800 km pentru a vedea naționala României! Înainte de a coborî în gara Munchen, eu am schimbat tricoul de pe drum cu unul al naționalei și el se uita la mine cu jind! Respect puștiule! Respect România! Respect Dna Anca din Bistrița pentru cum vă învățați copiii să iubească România deși locuiesc și învață în Germania! Jos pălăria!”

Gestul copilului a fost intens dezbătut online, stârnind opinii diverse chiar și în presa olandeză. Unii au criticat lipsa de securitate și responsabilitatea părinților:

„Presupun că era un adult cu el căruia i s-a părut foarte amuzant. Nu poți întrerupe un joc ca ăsta. Și eu cred că este strigător la cer, cât de simplu poți intra pe teren. Ce fel de securitate e asta?”

„Părinții sunt iresponsabili”

„Nici stewarzii nu au fost atenți și nu și-au îndeplinit bine atribuțiile”

„Nu este voie, simplu. Părinții ar trebui pedepsiți aspru pentru asta. Acest lucru dă un exemplu total greșit și dacă nu se acționează dur împotriva acestui lucru (din păcate) devine rapid ceva obișnuit”

În ciuda controverselor, povestea acestui băiat a impresionat mulți oameni, arătând puterea visurilor și a dorinței de a-și susține eroii, chiar și de la sute de kilometri distanță.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts