Showbiz

Oana Ciocan și Jador, împreună pentru totdeauna: Planuri de viitor și inelul de logodnă arătat la TV

Oana Ciocan și Jador, împreună pentru totdeauna: Planuri de viitor și inelul de logodnă arătat la TV

Oana Ciocan și Jador, logodiți și gata de următorul pas

După eliminarea din „Survivor All Stars”, Oana Ciocan s-a întors în țară și s-a bucurat de revederea cu iubitul ei, Jador. În emisiunea „Acasă la Măruță”, ea a arătat cu mândrie inelul de logodnă oferit de Jador, povestind despre relația lor și planurile de viitor. Inelul, împodobit cu pietre prețioase, a impresionat-o cu adevărat pe Oana, care l-a considerat perfect atât ca mărime, cât și ca design.

Jador a cerut-o în căsătorie în timpul competiției „Survivor All Stars”, iar Oana a spus „da” fără ezitare, chiar dacă propunerea a fost una neconvențională. După ce s-au întors în țară, au decis să se mute împreună și să își cunoască reciproc familiile. „La început, când au auzit părinții mei, au zis să nu vă grăbiți! Nu ne grăbim, ne-am mutat deja împreună… Părinții mei nu l-au cunoscut, urmează, au emoții și eu și el”, a spus Oana în emisiune.

Cererea în căsătorie „altfel” la „Survivor All Stars”

Jador și-a făcut cunoscute intențiile încă din competiție, când a cerut-o în căsătorie pe Oana în pădure, explicând că, deși are defecte, dragostea pentru ea este autentică. „Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!”, a spus artistul.

Oana a răspuns afirmativ: „Băi, ce e asta!! Dar normal! Dar tu știai! Știi că vreau să rămân toată viața cu tine!” Jador a completat: „Uite, te cer în pădure, pe stomacul gol și răpănos! Gata, mă însor, mă pun la casa mea!”

Oana și Jador sunt hotărâți să își construiască un viitor împreună, iar dragostea lor este un exemplu de devotament și încredere. „Seara, în pat, citim împreună din Biblie”, a adăugat Oana, subliniind că amândoi împărtășesc valorile credinței.

Rămâne de văzut care va fi următorul pas în povestea lor, dar nunta sau cununia civilă nu sunt excluse în viitorul apropiat.

Oana Ciocan și Jador, împreună pentru totdeauna: Planuri de viitor și inelul de logodnă arătat la TV

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts