Generale

O bătrânică supărată a scris un pomelnic la sfârșitul slujbei și i l-a dat preotului satului

O bătrânică supărată a scris un pomelnic la sfârșitul slujbei și i l-a dat preotului satului

În mijlocul unei săptămâni pline, nimic nu poate fi mai binevenit decât o doză bună de umor. Prin urmare, am ales pentru tine o selecție de întâmplări și vorbe care promit să te destindă și să-ți aducă zâmbetul pe buze. De la peripeții amuzante la replici memorabile, iată o incursiune în universul hazului de necuprins al mediului online. Să vedem împreună care dintre aceste bijuterii ale umorului reușește să te surprindă cel mai mult!

Un episod cu adevărat savuros îl reprezintă pățania unei doamne în vârstă, ce decide să facă o selecție aparte atunci când vine vorba despre cine merită sau nu să fie inclus în rugăciunile sale speciale, pomelnicele. Cu o sinceritate debordantă și un umor neașteptat, aceasta lasă pentru duhovnicul său un mesaj cât se poate de clar, direct pe biletul de pomelnic: „Pt sănătate, în afară de Ion și Mitică, care sînt oameni păcătoși și-mi făcură numa rele. La fel și Sandu, pt că îmi mâncă zilele și mă supără prea mult”.

O bătrânică supărată a scris un pomelnic la sfârșitul slujbei și i l-a dat preotului satului

Acest fragment de viață ne amintește cu căldură că umorul poate înflori chiar și în cele mai neașteptate contexte, transformând o simplă vizită la biserică într-o sursă de amuzament pur. Fie că ne regăsim în neînțelegerile cu vecinii sau în micile iritări cotidiene, există întotdeauna loc pentru o notă de veselie și o perspectivă plină de umor.

Te invităm să împărtășești și tu momentele care te-au făcut să râzi în ultima vreme sau replicile care ți-au rămas întipărite în minte. Umorul este, la urma urmei, cel mai bun medicament pentru suflet, iar împărtășirea lui nu face decât să aducă și mai multă bucurie în viețile noastre. Care dintre aceste perle comice te-a făcut să zâmbești azi?

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts