Showbiz

Nunta de vis a lui Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Nunta de vis a lui Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Daniel Pavel și Ana Maria Pop: Nuntă de Poveste cu Peste 400 de Invitați

Pe 8 iunie, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au devenit soț și soție într-o ceremonie emoționantă desfășurată la Palatul Snagov. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru de poveste, în prezența prietenilor apropiați, familiei și unor personalități importante din viața lor.

Deși a fost o zi specială pentru cuplu, fiul lui Daniel, Antoniu, în vârstă de 19 ani, nu a putut fi prezent deoarece avea examene la Viena, unde studiază Dreptul.

O Ceremonie de Vis pe Malul Lacului Snagov

După aproape trei ani de relație, Daniel și Ana au ales să se căsătorească într-un loc plin de farmec. Ceremonia civilă a avut loc pe malul lacului Snagov, iar imediat după ce și-au spus „DA”, cei doi proaspăt căsătoriți au plecat cu barca pe lac.

Ana Maria Pop a ales trei rochii pentru această zi specială. Prima rochie, purtată la cununia civilă, l-a impresionat profund pe Daniel Pavel, care a fost copleșit de emoții văzând-o pe Ana la brațul tatălui ei. „Am început să plâng. Și voi plânge. Așa ceva nu se întâmplă,” a spus Daniel cu lacrimi în ochi.

Organizarea Evenimentului

Evenimentul a fost planificat în detaliu cu ajutorul Getei Ungurean, asigurându-se că fiecare aspect al nunții este perfect. De la locația luxoasă la muzica de la petrecere, totul a fost ales cu grijă. Atmosfera a fost întreținută de artiști precum Giulia, Jorge și Dirty Nano, iar invitații, în număr de aproape 400, au fost răsfățați cu un meniu select.

Momente de Neuitat și Promisiuni pentru Viitor

Deși Daniel a fost profund emoționat de absența fiului său, a mărturisit că „Mulțumesc foarte mult! Am avut ochii în lacrimi… e o realitate. Acum m-a sunat băiatul meu, are examen, e la Viena, și n-a putut să vină… m-a emotionat.”

Ana Maria Pop a purtat la slujba religioasă o rochie de mireasă tip sirenă, cu trenă lungă, adăugând un plus de eleganță și rafinament evenimentului. Daniel a reflectat asupra relației lor și a spus: „Ana este frumoasă, radiază. E un om foarte calm, foarte blând, zodie de aer, echilibrează foarte mult focul meu.”

Cuplul are planuri de a explora America împreună, o destinație pe care Daniel, ca fost ofițer de marină, a vizitat-o în trecut și pe care vrea acum să o împărtășească cu Ana. „Eu, ca ofițer de marină, îmbrăcat ca ofițer de marină, am fost cu vapoarele mele, în vremea mea veche, când eram mai tânăr, și am ajuns pe la Miami, pe la New York. Dar, în fine, cum ajunge un om care vede și se întoarce la navă? Și aș vrea să-i ofer, pentru că ea a fost în cariera ei ca avocat acolo… și îi place America și cred că asta va fi.”

O Poveste de Dragoste Unică

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu special, completându-se reciproc în toate aspectele vieții. „Ea este totdeauna un flow. Vă completați… Da, ne completăm și de asta spun, adică mă gândesc și acum, când a spus ea ‘da’-ul ăla…”

În final, Daniel a subliniat importanța promisiunilor făcute unul altuia: „Ana, în momentul în care fitilul meu scurt este foarte scurt, în momentul ăla va lua foc. Îți promit că voi avea secundele de respirație, îți promit că o să țin cont, e ca și cu mama care ne urmărește din Ceruri, ca și cum mama e cu noi aici, ca și cum mama ta pe care o iubesc foarte mult e cu noi aici.”

Nunta lor a fost doar începutul unei noi etape, plină de iubire și promisiuni de neuitat.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts