Showbiz

Nicușor Dan, surprins intrând într-un parc din București printr-o gaură în gard

Nicușor Dan, surprins intrând într-un parc din București printr-o gaură în gard

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a fost surprins duminică trecând printr-o gaură în gardul unui parc. Acesta nu doar că a ales o intrare neconvențională, dar a oferit și un răspuns neașteptat când a fost întrebat despre gestul său. „S-a cântărit azi dimineață și avea 73 de kilograme”, a declarat primarul, explicând că se simte suficient de agil pentru astfel de „acrobații”.

Evenimentul a avut loc în contextul în care, recent, un copac vechi s-a prăbușit peste un loc de joacă în Parcul Bordei, fără a răni pe cineva, datorită faptului că nu se afla niciun copil în zona respectivă în acel moment.

În plus, Nicușor Dan a adus vești bune pentru iubitorii de plante și flori exotice. El a anunțat pe pagina sa de Facebook că „Cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I se vor redeschide pentru public în luna mai. Bucureștenii și turiștii vor putea admira plante de colecție din zone cu o floră diferită de cea din țara noastră, precum Marea Mediterană, Indochina, Caraibe sau Oceania”.

Pentru entuziaștii floriculturii care doresc să participe la expoziția cu plante deosebite, există oportunitatea de a se înscrie la proiectul „Steward 2024”, organizat de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB). „Cei care doresc să se înscrie la selecția de exponate, o pot face prin intermediul paginii de Facebook a ALPAB”, a completat primarul.

Astfel, Nicușor Dan nu doar că a demonstrat o latură neașteptat de sportivă, dar continuă să încurajeze și dezvoltarea spațiilor verzi și culturale din capitală.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts