Showbiz

Nicolae Stanciu și povestea de dragoste cu soția sa, Andreea

Nicolae Stanciu și povestea de dragoste cu soția sa, Andreea

Nicolae Stanciu, liderul echipei naționale de fotbal a României, trăiește o poveste de dragoste deosebită alături de soția sa, Andreea, și cele două fetițe ale lor. Relația lor este una impresionantă și plină de momente speciale.

Cum s-au cunoscut Nicolae Stanciu și Andreea

Nicolae Stanciu și Andreea Beldean se iubesc de peste un deceniu. Dragostea lor a început când Nicolae avea 19 ani, iar Andreea doar 16. Prima lor întâlnire a avut loc într-o zi de iarnă, și de atunci au rămas nedespărțiți.

„Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”, a povestit Nicolae Stanciu, rememorând prima lor întâlnire. Atunci, Nicolae își construia cariera în fotbal, în timp ce Andreea studia ingineria biomedicală. S-au văzut pentru prima dată după ce Nicolae îi observase profilul de Facebook și a decis să o aștepte la autobuz.

Cererea în căsătorie și nunta de vis

După cinci ani de relație, Nicolae a decis să o ceară în căsătorie pe Andreea într-un mod romantic, la Paris. Fotbalistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu viitoarea sa soție, însoțită de un mesaj emoționant: “Când mă uit la tine văd în fața ochilor tot restul vieții. Te iubesc!”

Nunta a avut loc pe 1 iunie 2018, la Alba Iulia, în prezența unor personalități din lumea fotbalului precum Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Adi Popa.

O familie fericită cu două fetițe minunate

Nicolae și Andreea au împreună două fetițe adorabile, care le aduc bucurie în fiecare zi. Fotbalistul vorbește mereu cu multă dragoste despre ele. După meciul împotriva Ucrainei de la Euro 2024, Nicolae a declarat: „După ziua în care s-au născut fetele mele, aceasta este cea mai frumoasă din viața mea.”

Cu ocazia aniversării de 10 ani de relație, Nicolae i-a dedicat Andreei un mesaj emoționant pe Instagram: “Nu doar azi, ci fiecare zi este despre tine. Ești cea mai puternică persoană pe care o cunosc, cea mai uimitoare mamă, cea mai bună prietenă a mea, o fiică pe care toți părinții și-ar dori să o aibă, un prieten loial care ajută mereu. Am parcurs un drum lung împreună, mulți ani alături de minunații noștri copilași. Ieri, azi, mâine… Pentru totdeauna.”

Susținerea necondiționată a Andreei

Andreea Stanciu este o susținătoare ferventă a soțului său, însoțindu-l la meciuri și încurajându-l mereu. La meciul împotriva Ucrainei de la Euro 2024, Andreea a fost prezentă alături de familie și prieteni în Munchen, postând imagini și un mesaj de încurajare pe rețelele de socializare: “Deja al naibii de mândră de tine, indiferent de orice!”

Povestea de dragoste dintre Nicolae și Andreea este un exemplu de devotament și iubire adevărată, arătând că, dincolo de succesul profesional, familia este cea mai mare realizare.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts