Showbiz

George Simion a devenit tată – Bucuria unui nou început în familia politicianului

George Simion a devenit tată - Bucuria unui nou început în familia politicianului

George Simion, cunoscutul lider al Alianței pentru Unirea Românilor, și-a întâmpinat recent primul copil, un băiețel, alături de soția sa, Ilinca. Vestea fericită a fost împărtășită publicului într-o zi de miercuri, marcând un nou capitol în viața lor.

Anunțul a venit la scurt timp după ce cuplul a dezvăluit, încă din septembrie anul trecut, că sunt în așteptarea unui copil. Prezent pe rețelele de socializare, Simion a împărtășit un mesaj plin de emoție și recunoștință: “Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat! Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”

Evenimentul fericit se înscrie într-un șir de momente importante pentru cuplu, care a celebrat nunta într-un cadru impresionant într-o comună din Vâlcea, anul trecut. Invitații, veniți din diverse părți ale țării cu autocarele puse la dispoziție de Simion, au fost întâmpinați cu ospitalitate tradițională, purtând brățări de acces și îmbrăcați în cămăși populare.

Cu această ocazie specială, George Simion și Ilinca își exprimă bucuria de a fi părinți și speranțele pentru un viitor prosper al familiei lor. În cuvintele liderului AUR, ambițiile lor sunt mari: “Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil.”

Astfel, George și Ilinca Simion se bucură acum de plăcerea de a fi părinți, un moment cu adevărat special în viața oricărui cuplu, simțind pentru prima dată emoția de a-și ține băiețelul în brațe.

George Simion a devenit tată - Bucuria unui nou început în familia politicianului

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts