Showbiz

Florin Piersic Jr. și emoțiile profunde la 7 ani de la pierderea mamei

Florin Piersic Jr. și emoțiile profunde la 7 ani de la pierderea mamei

Florin Piersic Jr. și mesajul emoționant la 7 ani de la pierderea mamei sale

Florin Piersic Jr. trece printr-o perioadă încărcată de emoții puternice, în contextul aniversării a șapte ani de la moartea mamei sale, Tatiana Iekel. În același timp, marele artist Florin Piersic, tatăl său, primește îngrijiri medicale din cauza unor probleme de sănătate.

Recent, pe Facebook, Florin Piersic Jr. a postat un mesaj emoționant în care aduce un omagiu mamei sale, însoțindu-l cu o fotografie de acum 40 de ani, surprinsă în timpul unei piese de teatru. Aceasta o arată pe Tatiana Iekel în toată expresivitatea sa. Imaginea „are dramatism, are tristețe, are gând” și reprezintă doar un fragment umil din moștenirea artistică lăsată de ea.

„Șapte ani fără această actriță/mamă sunt un timp îndeajuns de lung încât rănile să se poată transforma în cicatrici. Cel mai mult îmi lipsesc lacrimile ei de fericire, la sfârșitul unui spectacol jucat de mine. (Confirmarea. Faptul că emoția ei genuină, combinată cu bucuria de a-și vedea fiul într-o seară de teatru reușită, mă motivau să merg înainte.) De asta, atunci când sunt pe o scenă, ea e cu mine. Mereu.” a transmis el.

Florin Piersic Jr. evocă modul în care prezența mamei sale la spectacolele lui îi oferea confirmare și motivație. Lacrimile ei de bucurie la finalul reprezentațiilor îi încurajau strălucirea artistică.

„Nu e o poză simpatică, nu e o poză de postat. E doar un instantaneu dintr-o piesă de teatru, surprins acum vreo 40 de ani. Dar are dramatism, are tristețe, are gând. Și e doar un umil fragment din moștenirea lăsată de o actriță care, întâmplător, mi-a fost mamă. O actriță de la care am învățat atâtea lucruri.”

Tatiana Iekel a avut un rol profund în modelarea artistică a fiului ei, inspirându-l prin pasiunea sa pentru scenă și principiile solide. Chiar și după 7 ani, Florin Piersic Jr. încă simte prezența mamei sale pe scenă, căutând în ea sursa inspirației.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts