Showbiz

Fiul Mădălinei Manole Împlinește 15 Ani: Mesaje Emoționante de la Fratele Regretatei Artiste

Fiul Mădălinei Manole Împlinește 15 Ani: Mesaje Emoționante de la Fratele Regretatei Artiste

Pe 8 iunie 2009, Mădălina Manole trăia cea mai mare bucurie din viața ei devenind mamă pentru prima dată. Din păcate, la doar un an distanță, România a fost zguduită de moartea neașteptată a cântăreței, lăsând în urmă o familie îndurerată. Anul acesta, pe 8 iunie, fiul Mădălinei, Petru, a împlinit 15 ani. Cu toate acestea, fratele artistei, Marian Manole, încă nu a reușit să-și vadă nepotul.

Marian Manole a postat pe Facebook mai multe mesaje și colaje dedicate nepotului său, pe care nu l-a mai văzut de la moartea Mădălinei. Petru, poreclit „pui mic”, este crescut de tatăl său, Petru Mircea. Marian și-a exprimat dorul și durerea pe rețelele de socializare, primind compasiunea și susținerea urmăritorilor săi.

În postările sale, Marian a împărtășit și câteva fotografii recente cu fiul Mădălinei, menționând că a eliminat din imagini figura soacrei regretatei artiste.

Mesajul Lui Marian Manole Pentru Nepotul Său

„Mâine împlinește 15 ani! (n.r. pe 8 iunie) Nu l-am văzut decât o dată, când era bebe mic! Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui! Nu este jucăria lui, este copilul Mădălinei și nepotul meu! (…) Trist este pentru bieții noștri părinți, care au plecat din lumea asta și cu durerea că nu au putut să-și crească nepotul, iar fata lor nu și-ar fi dorit asta!

Poate le mai alina dorul de Măgduta lor! Încă o dată, așa a hotărât tutorele! Eu încă trăiesc, poate mă ține Dumnezeu pe pământ și pot să-l cunosc cândva! (…)

Pui mic e un tânăr adolescent de 15 ani, acum! Îi spun la multi ani și, dacă citește, prin absurd, îi spun să nu uite un lucru pe care o să-l înțeleagă acum! Prin venele lui curge sângele mamei lui, el este primul Manolist și când va realiza asta are o sarcină importantă în viață! Să-i ducă mai departe memoria Mădălinei Manole, artista, mama lui!” a scris Marian Manole, reamintind că relația sa cu Petru Mircea, fostul său cumnat, este inexistentă.

„Dacă mama lui ar fi trăit, cu siguranță îl lua cu ea pe scenă, așa cum făcea cu nepotul ei, Mihăiță! Așa i-ar fi insuflat, poate, plăcerea de a cânta sau măcar ar fi fost mândru că are o așa mamă! Mihăiță tremura tot când era lângă ea, pe scenă! Mihăiță e Mihai acum, un tânăr bărbat și pui mic e un tânăr adolescent de acum! (…)

Pe lângă la multi ani fericiți și sănătoși, vreau să îi urez baftă la capacitate, presupun că este clasa a 8-a! Că a terminat-o! Să-și urmeze visele, ceea ce simte că vrea să facă în viață! Dacă vrea să fie muzician, să urmeze un liceu de muzică, dacă vrea să fie doctor, să urmeze medicina, informatician, să facă ce-i place, nu neapărat ce-l împinge tutorele să facă!

El a urmat Conservatorul și a ajuns să facă sonorizarea la anumite spectacole, bine, nu-i urât nici lucrul ăsta, dar MĂDĂLINA și-ar dori să ajungă mult mai sus! Până la urmă, să fie sănătos, asta este cel mai important! Dumnezeu și mama lui îl vor ghida în viață!”

Moartea Mădălinei Manole și Urmările Ei

Mădălina Manole a fost găsită moartă pe 14 iulie 2010, în vila sa din Otopeni, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Ancheta a stabilit că artista s-a sinucis folosind o substanță extrem de toxică. Trupul neînsuflețit al Mădălinei odihnește în cimitirul Bolovani din Ploiești. Părinții artistei au murit și ei, mama în 2017 și tatăl în 2020, acesta din urmă fiind răpus de Covid și alte afecțiuni cronice.

Familia Mădălinei Manole a trăit ani de zile într-o situație tensionată. Părinții și fratele artistei l-au acuzat pe Petru Mircea de diverse fapte, însă în 2013, cazul a fost clasat ca sinucidere, iar dosarul nu a fost redeschis, spre nemulțumirea familiei cântăreței, care susținea că anchetatorii nu au luat în considerare toate probele din casa artistei.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts