Showbiz

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, logodiți în Veneția!

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, logodiți în Veneția!

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, logodiți în Veneția: „Vrei să fim …”

Nu mai este un secret faptul că, după despărțirea de Deea Maxer, Dinu Maxer și-a găsit fericirea alături de Magdalena Chihaia. Relația lor a înflorit în ultimele luni, iar acum au făcut pasul cel mare. Dinu a cerut-o în căsătorie pe Magdalena, într-un cadru de vis, în romantica Veneție, unde i-a pus inelul pe deget.

Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia

După o perioadă dificilă marcată de divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer a reușit să-și regăsească echilibrul și bucuria alături de noua sa iubită, Magdalena Chihaia. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și intensă de câteva luni bune. Recent, relația lor a atins un nou nivel, când Dinu a decis să o ceară în căsătorie pe Magdalena.

O logodnă de vis în Veneția

Momentul cererii în căsătorie a fost unul de neuitat. Dinu Maxer a ales un loc de poveste, Veneția, pentru a-i adresa Magdalenei întrebarea care le va schimba viețile: „Vrei să fim …”. Emoția și bucuria au fost la cote maxime, iar răspunsul a fost, desigur, afirmativ.

Acum, cuplul se pregătește de nuntă, iar clopotele par să bată deja. Felicitările și urările de bine au început să curgă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le rezervă viitorul.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts