Showbiz

Detalii Despre Relația Lui Connect-R cu Misha După Divorț: Speranțe și Regrete

Detalii Despre Relația Lui Connect-R cu Misha După Divorț: Speranțe și Regrete

În lumea showbizului românesc, relațiile și despărțirile sunt adesea subiecte de interes. Recent, Connect-R a împărtășit detalii despre situația sa actuală cu Misha, femeia cu care a împărțit trei ani de căsătorie și cu care are o fiică, Maya. Divorțul lor, încheiat în 2018, a venit în urma unor infidelități din partea artistului, fapt pe care el îl recunoaște deschis.

La mai bine de cinci ani de la divorț, Connect-R și Misha trăiesc sub același acoperiș, punând nevoile fiicei lor pe primul plan. Deși relația lor nu mai este una romantică, cei doi își păstrează o conexiune puternică, încercând să ofere un mediu stabil micuței Maya.

În cadrul unor declarații personale, Connect-R a exprimat regretul față de acțiunile sale trecute și speranța unei posibile împăcări cu Misha. Artistul a mărturisit, “Vacanțele mele din ultimii ani au fost petrecute împreună cu ea și cu fetița noastră. Nu plec în vacanță cu alte femei sau cu prieteni, este doar familia noastră. Mergem împreună, dar nu avem o relație romantică, nu există intimitate între noi. Nu ne-am refăcut viețile separat, suntem singuri. Cred cu tărie că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un copil, are planuri speciale pentru cele trei suflete. Aștept în continuare. Și cred că și ea așteaptă. Dacă ne vom apropia din nou, voi fi foarte fericit. Dacă ea va alege să meargă mai departe, voi închide acest capitol. Distanta dintre noi cred că este o binecuvântare”.

Prin aceste cuvinte, Connect-R își deschide inima, recunoscând în același timp greșelile trecute. „Ea m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Nu o dată, de mai multe ori. Am înțeles de ce a ales să divorțeze. Astăzi, m-am schimbat și nu aș mai face aceleași greșeli. Ea vede schimbarea în mine, dar este rezervată în privința împăcării. Este vorba de orgoliu și neîncredere. Este temătoare că s-ar putea repeta greșelile mele și nu dorește să mai fie dezamăgită. Ea este foarte familială, a renunțat la o carieră de succes pentru a fi cu mine și pentru a avea un copil, iar eu am distrus totul. Înțeleg sentimentele ei și nu îmi caut fericirea în altă parte,” a adăugat el în cartea sa.

Cu aceste declarații, Connect-R speră la o nouă început, arătând lumii că este posibil să te schimbi și să încerci să repari greșelile trecute, chiar și în cele mai complexe relații.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts