Showbiz

Detalii despre căsnicia lui Florin Piersic dezvăluite de fosta sa soție, Anna Szeles

Detalii despre căsnicia lui Florin Piersic dezvăluite de fosta sa soție, Anna Szeles

Florin Piersic, unul dintre cei mai renumiți actori români, a încercat mereu să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă farmecul său nu a trecut neobservat. De-a lungul vieții, el a avut trei căsătorii notabile. Prima a fost cu Tatiana Iekel, cu care are un fiu, Florin Piersic Jr. A doua soție a fost actrița Anna Szeles, iar în 1993, el s-a căsătorit cu actuala sa soție, Anna Torok.

Anna Szeles, cea de-a doua soție, s-a stabilit de mulți ani în Ungaria. Într-un interviu recent, ea a oferit detalii despre căsnicia cu Florin Piersic, vorbind despre felul în care s-au îndrăgostit și motivele pentru care relația lor s-a destrămat după un deceniu de căsnicie.

La început, relația lor a fost marcată de distanță, fiecare fiind legat de cariera sa în diferite orașe: „La filmul Vârsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am băgat în seamă. Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București”, a povestit Anna Szeles.

Relația lor era departe de normele clasice ale unei căsnicii, fiind mai mult una de iubire la distanță: „Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici. Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: Ești o fată deșteaptă. Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar”, a declarat actrița.

Amintindu-și despre momentele plăcute alături de Florin Piersic, Anna Szeles a adăugat: „M-a cucerit și cu mâncarea pe care o aducea la fiecare filmare. Îmi aducea sandwichuri făcute de Vera, mama lui. În familia lui am fost primită cu atâta dragoste. Părinții lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani.”

Cu toate acestea, căsnicia lor s-a încheiat, pe fondul infidelităților repetate ale actorului. Relația lui Florin Piersic cu actrița Gabriela Werner a fost una dintre cele care au zguduit mariajul său cu Anna Szeles. Werner a explicat că despărțirea lor a survenit după ce „la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soție mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: ‘Eu am vrut să-ți atrag atenția, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!'”.

Astfel, povestea tumultuoasă a actorului cu Anna Szeles reflectă nu doar aspectele frumoase, ci și provocările pe care le-a întâmpinat în viața sa personală.

Detalii despre căsnicia lui Florin Piersic dezvăluite de fosta sa soție, Anna Szeles

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts