Showbiz

Denisa Coțolan a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după revederea cu Iancu Sterp

Denisa Coțolan a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după revederea cu Iancu Sterp

Recent, Denisa Coțolan a fost surprinsă într-un moment tandru, ținând în brațe un bebeluș, nu mult timp după întoarcerea partenerului ei, Iancu Sterp. Această imagine emoționantă vine în contextul în care ambii și-au exprimat dorința de a avea copii, un vis pe care îl împărtășesc cu fanii lor. Denisa și Iancu au o relație de basm și se pregătesc să își unească destinele în fața altarului, la un an de la cererea romantică în căsătorie.

Relația lui Iancu cu familia sa este una foarte strânsă, petrecând timp împreună de câte ori au ocazia. Reîntoarcerea lui din Republica Dominicană, unde a participat la filmările pentru Survivor All Stars, a fost un motiv de mare bucurie și sărbătoare pentru întreaga familie, care l-a întâmpinat acasă la mama Geta.

După această reîntâlnire, pe contul său de Instagram, Iancu a împărtășit o fotografie cu Denisa ținând în brațe un bebeluș, care în realitate este copilul surorii sale, Ileana. Familia este acum în plină pregătire pentru nunta ce va avea loc în curând, un eveniment mult așteptat de toți.

Cererea în căsătorie a avut loc în noiembrie, după un meci la gala RXF, și chiar dacă Iancu nu a câștigat, nu a ezitat să își declare dragostea. Preparativele pentru nuntă au început chiar de la începutul anului, cu alegerea locației și degustarea meniului. Acum, cu Iancu înapoi acasă, pregătirile sunt și mai intense.

Denisa este susținută de mama ei și de mama Geta în alegerile pentru marele eveniment, iar Ileana Sterp este și ea implicată în pregătiri. Ileana a împărtășit pe Instagram propria sa emoție:

„Am fost să degustăm mâncarea pentru nunta lui Iancu și a Denisei, care va fi anul acesta și abia așteptăm. Nu-mi vine să cred că Iancu se căsătorește, adică pe bune? Iancu, fiind cel mai mic dintre noi și pe care, întotdeauna, l-am văzut băiatul ăla mic, frățiorul ăla mai mic… greu de crezut că anii au trecut și că, anul acesta, o să aibă și el nunta”.

Aceste momente speciale sunt cu siguranță doar începutul pentru Denisa și Iancu, care împărtășesc această bucurie cu întreaga lor comunitate online.

Denisa Coțolan a apărut cu bebelușul în brațe, la scurt timp după revederea cu Iancu Sterp

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts