Showbiz

Decizia Dificilă a lui Liam Neeson: Povestea Ultimilor Momente ale Natashei Richardson

Decizia Dificilă a lui Liam Neeson: Povestea Ultimilor Momente ale Natashei Richardson

Decizia Dificilă a lui Liam Neeson: Povestea Ultimilor Momente ale Natashei Richardson

Acum 11 ani, Liam Neeson, cunoscutul actor în vârstă de 68 de ani, a fost nevoit să ia una dintre cele mai grele decizii din viața sa: să deconecteze soția sa, actrița Natasha Richardson, de la aparatele care o mențineau în viață după un tragic accident de schi.

Natasha, care avea atunci 45 de ani, a suferit un accident pe pârtia de schi din Quebec, Canada, în timpul unei lecții cu un instructor. O căzătură aparent inofensivă s-a transformat într-o tragedie, rezultând într-o hemoragie intracraniană.

În acel moment, Liam Neeson se afla la filmări în Toronto. Când a aflat de starea critică a soției sale, a plecat în grabă către New York, unde Natasha era internată.

Realizând gravitatea situației, Liam a fost nevoit să-i spună adio soției sale, conștient că nu mai există speranță de recuperare. „Nu o să-ți revii după asta”, i-a spus el, cu inima frântă de durere.

După ce Natasha a fost deconectată de la aparate, Liam a dezvăluit că acest lucru a fost în conformitate cu un pact prealabil dintre ei: „Dacă unul dintre noi ajunge într-o stare vegetativă, celălalt trebuie să ia această decizie”.

Într-un gest de mare generozitate, organele Natashei au fost donate, salvând astfel trei vieți. „Inima ei, rinichii și ficatul au fost donate. Cred că ar fi fost încântată și bucuroasă de acest lucru”, a spus Neeson.

Chiar dacă au trecut 11 ani de la acest eveniment tragic, Liam Neeson încă resimte profund lipsa soției sale și nu a reușit să se împace complet cu pierderea. De-a lungul anilor, a avut două relații, dar niciuna nu a fost de durată, reflectând durerea și dificultatea de a merge mai departe după pierderea partenerei de viață.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts