Showbiz

De necrezut! Ce sumă a primit Ștefania Stănilă de la Pro TV pentru cele 17 săptămâni la Survivor

De necrezut! Ce sumă a primit Ștefania Stănilă de la Pro TV pentru cele 17 săptămâni la Survivor

Pe 9 mai, Ștefania Stănilă a fost eliminată din competiția Survivor All Stars de pe Pro TV, după ce a rezistat 17 săptămâni în această provocare intensă. Episodul eliminării a fost plin de emoții, cu momente dramatice și despărțiri dificile de colegi și de prezentatorul Dan Pavel.

Înainte de eliminare, Ștefania a avut o șansă suplimentară de a rămâne în concurs, dar, din păcate, a pierdut și a fost nevoită să părăsească emisiunea după o lungă perioadă de participare. În duelul final, s-a confruntat cu TJ Miles, nominalizat de Andrei Ciobanu, iar momentul a fost marcat de revenirea surprinzătoare a lui Zanni, recent întors din exil.

După cinci luni de competiție în Republica Dominicană, Ștefania a fost eliminată din cursa pentru marele premiu. Cu toate acestea, calculele arată că pentru cele 17 săptămâni petrecute la Survivor All Stars, ea a câștigat o sumă impresionantă. La un tarif de 3000 de euro pe săptămână, totalul ajunge la 51.000 de euro!

Odată revenită acasă, Ștefania Stănilă a dorit să clarifice situația și să-și exprime recunoștința față de producători. Pe Instagram, fosta gimnastă a postat un mesaj prin care și-a arătat aprecierea pentru această oportunitate:

“Acum un an Survivor All Stars pentru mine era doar o dorință pe care mi-am pus-o în ultimul consiliu. Din fericire, atunci când îți dorești ceva cu tot sufletul se materializează mai repede decât te aștepți. Anul acesta a fost diferit, cu siguranță corpul meu nu se aștepta să primească în mai puțin de 12 luni un alt șoc, însă sufletul a dansat de fericire în momentul în care am primit invitația de a participa la Survivor. A fost un sezon mult mai dur decât precedentul, am luptat alături de oameni minunați, alături de care am suferit atât de mult la începutul competiției. Plec împăcată știind că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a mă bucura de experiența unică pe care doar cei norocoși au avut ocazia să o trăiască”.

Acest mesaj a fost postat chiar în momentul în care segmentul eliminării ei era difuzat la televizor, subliniind astfel un final emoționant și plin de recunoștință pentru aventura trăită la Survivor All Stars.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts