Showbiz

Culiță Sterp, dator lui Carmen de la Sălciua – Câți bani îi datorează fostei soții?

Culiță Sterp, dator lui Carmen de la Sălciua - Câți bani îi datorează fostei soții?

Culiță Sterp și datorii față de Carmen de la Sălciua: O poveste complicată

După aproape cinci ani de la divorț, Carmen de la Sălciua a lansat acuzații grave la adresa fostului soț, Culiță Sterp. Artista susține că Culiță a păstrat contul comun de YouTube unde au fost postate melodii compuse de ea. Astfel, toate încasările generate de vizualizările acestor hituri au intrat în contul cântărețului. Carmen se declară revoltată pentru că nu a beneficiat de niciun ban, deși ea a muncit pentru piesele cu milioane de vizualizări.

Istoria unui cont comun de YouTube

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formau un cuplu foarte apreciat, iar popularitatea lor i-a determinat să creeze un cont comun de YouTube unde au postat piesele lor. După divorț, Carmen spune că a vrut să scape rapid de fostul soț, astfel că i-a lăsat lui contul. Totuși, și-ar fi dorit să beneficieze și de banii din vizualizări.

Acuzații dure

Carmen de la Sălciua acuză că nu a primit niciun ban de la Culiță Sterp pentru piesele compuse de ea. „Nu am primit niciun ban! Nu am vorbit cu vreun avocat încă, am vorbit cu echipa mea, cu cei care se ocupă de canalul meu de YouTube. Noi când ne-am despărțit, canalul de YouTube, deși era un canal comun, a rămas la el. Așa ne-am înțeles. În momentul ăla, eu tot ce îmi doream era să ies din relația respectivă”, a declarat artista.

Ea mai spune că echipa sa i-a trimis o notificare lui Culiță Sterp pentru a șterge o melodie, dar problemele nu s-au oprit aici. Vizualizările pieselor au continuat să crească, iar odată cu ele și sumele care au intrat în contul artistului.

Disputa financiară

Artista recunoaște că fostul soț a răspuns pozitiv la notificare și a șters melodia respectivă. „A dat jos melodia apoi, dar piesele pe care eu le-am compus, care au făcut multe milioane de vizualizări, sunt melodii de pe urma cărora nu am câștigat niciun ban. N-am o problemă… Probabil că nu a avut el curajul să mă sune pe mine. Putea să transmită măcar echipei mele, lui Nek, să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, mai ales că eu am compus acele melodii, în primul rând. Le-am compus pe toate și ele în continuare se află pe canalul lui. Mă deranjează că asta se numește plata muncitorului, știi cum e?”, a mai spus cântăreața.

Câți bani îi datorează Culiță Sterp lui Carmen de la Sălciua?

Conform calculelor prezentate, sumele pe care Culiță Sterp le-ar fi încasat pentru piesele compuse de Carmen sunt semnificative. Doar pentru melodia „Se-oprește timpul” ar fi primit 115.000 de dolari, aceasta având 62 de milioane de vizualizări. Pentru „Banii sau iubirea”, cu 33 de milioane de vizualizări, ar fi încasat aproximativ 61.000 de dolari, iar pentru „Nu te întoarce iară” ar fi primit peste 20.000 de dolari, melodia având 11 milioane de vizualizări.

Ce urmează pentru Carmen de la Sălciua?

Carmen de la Sălciua nu intenționează să renunțe la bani, este posibil să-și recupereze o parte din încasări. „Chiar am discutat cu echipa mea din Timișoara care se ocupă de YouTube să intenteze ceva, nu știu, să vedem. Va trebui să discut și cu un avocat, pentru că nu știu cât e de posibil acum să mi se aloce ceva bani din YouTube. Banii deja sunt încasați. Îți dai seama, de atâția ani… Nu știu exact cum se va proceda.”, a spus Carmen de la Sălciua.

Concluzie

Situația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp aduce în prim-plan dificultățile financiare și legale care pot apărea după un divorț, mai ales când sunt implicate sume mari de bani și drepturi de proprietate intelectuală. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă Carmen va reuși să recupereze banii pe care îi consideră drept ai săi. Indiferent de rezultat, această situație servește ca un avertisment pentru alți artiști să fie atenți la cum își gestionează drepturile și încasările, mai ales în contextul unui parteneriat sau al unui divorț.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts