Showbiz

Cristina și Mădălin Ionescu celebrează 13 ani de căsătorie cu o ceremonie emoționantă

Cristina și Mădălin Ionescu celebrează 13 ani de căsătorie cu o ceremonie emoționantă

După treisprezece ani de la căsătoria cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a împărtășit recent cu publicul ei o veste emoționantă. Într-o zi plină de semnificații pentru cuplu, Cristina a organizat o slujbă de mulțumire pentru a marca această etapă importantă din viața lor împreună.

Ceremonia a avut loc într-o biserică, unde preotul a oficiat o slujbă specială în fața altarului. Pentru această ocazie, Cristina a ales să poarte o rochie elegantă de culoare roșie, contribuind la atmosfera festivă a evenimentului. Alături de ei au fost prezenți atât copiii, cât și nașii de cununie, care au participat la acest moment de reculegere și recunoștință.

Cristina a împărtășit emoțiile și recunoștința ei printr-un mesaj pe Instagram: „Slujba de mulțumire pentru căsnicia noastră, facem 13 ani marți de când ne-am căsătorit și facem această slujbă de mulțumire alături de copii și de nași.”

În plus, ea a adăugat că ziua va continua cu o cină în familie, unde vor putea să își exprime și mai mult aprecierea pentru viața pe care o construiesc împreună: “După aceea vom lua masa împreună, cu toții, la un restaurant și sunt așa emoționată și mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și pentru că trăim în armonie, asta e important”.

Totuși, slujba de mulțumire nu a fost lipsită de peripeții. Cristina a povestit cu umor despre câteva incidente neașteptate care au avut loc chiar în timpul slujbei. Mădălin Ionescu a avut parte de o zi plină de mici neplăceri, cum ar fi spargerea telefonului mobil și pierderea unei lentile de la ochelari, evenimente care au adăugat un strop de umor zilei: „I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari!”

Prin toate aceste întâmplări, cuplul a rămas unit și recunoscător pentru tot ce au împreună. Ziua a fost una memorabilă, plină de emoții, recunoștință și chiar câteva momente amuzante care, cu siguranță, vor rămâne în amintirea familiei lor.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts