Showbiz

Cristian Cioacă a comis-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: ”I-a luat tot, și viața, și tot ce…”

Cristian Cioacă a comis-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: ”I-a luat tot, și viața, și tot ce…”

La aproape un deceniu de la ieșirea din spatele gratiilor, Cristian Cioacă revine în atenția publică, aprinzând din nou discuții și controverse. Eliberat în august anul trecut, după o perioadă de detenție de aproape zece ani, Cioacă rămâne o figură polarizantă, în special în umbra misterioasei dispariții a soției sale, Elodia Ghinescu, eveniment petrecut acum mai bine de 17 ani.

În ciuda trecerii timpului, rănile provocate de dispariția Elodiei nu s-au cicatrizat, iar recent, acțiunile lui Cioacă de după eliberare au reaprins discuțiile și neliniștea. Mama avocatei dispărute, într-un gest de deschidere și dorință de adevăr, a ales să vorbească despre cum fostul său ginere s-a comportat după ce a părăsit zidurile închisorii.

Un capitol dureros în acest scenariu îl reprezintă lupta neobosită a familiei Ghinescu pentru dreptate și adevăr. În acest context, s-a dezvăluit că mama Elodiei a înaintat o cerere de daune morale împotriva lui Cristian Cioacă, cerând 250.000 de euro pentru moartea fiicei sale, a cărei dispariție rămâne un mister, întrucât corpul său nu a fost niciodată găsit. Pe lângă această acțiune legală, au apărut și suspiciuni cu privire la o posibilă creștere bruscă și nejustificată a averii lui Cioacă după eliberarea sa.

Controversele se adâncesc odată cu dezvăluirea vânzării unei garsoniere din Brașov, care anterior servea drept cabinet de avocatură pentru Elodia. Această proprietate a fost vândută pentru suma de 115.000 de euro, o tranzacție care ridică semne de întrebare și sugerează posibile afaceri dubioase. Mai mult, se crede că Cioacă a vândut majoritatea bunurilor ce aparțineau Elodiei, inclusiv articole de îmbrăcăminte de valoare și un apartament deținut în comun.

„Am aflat, mi-a spus lumea de acolo, că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. L-ar fi dat cu o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro, și că ar fi rămas pentru cumpărători tot un birou de avocatură. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea. Apartamentul lor de familie, în care a avut loc tragedia, nu l-a putut vinde, era al băncii, era luat în rate. Cioacă i-a luat Elodiei tot, și viața și tot ce agonisise. Și când mă gândesc că, ani la rând, acest om a stat la masa noastră. Nu mai vreau să îl văd în viața mea.”, a mărturisit mama Elodiei, deschizând o fereastră spre durerea și lupta neîncetată a unei familii care încă mai caută dreptate și adevăr.

Aceste noi informații aruncă lumină asupra unui capitol întunecat din trecutul recent, reamintind de complexitatea și profunzimea pierderii suferite de familia Ghinescu. În timp ce lupta pentru adevăr și dreptate continuă, comunitatea rămâne atentă la orice dezvoltare, sperând că într-o zi lumina va străluci asupra întregii povești.

Tags: , ,

More Similar Posts

Most Viewed Posts