Showbiz

Corina Dănilă vorbește deschis despre provocările sale de sănătate

Corina Dănilă vorbește deschis despre provocările sale de sănătate

Corina Dănilă: O poveste de viață cu provocări și reziliență

Corina Dănilă, una dintre cele mai iubite figuri ale televiziunii române, este cunoscută atât pentru talentul său actoricesc, cât și pentru prezența sa pe micile ecrane. De-a lungul anilor, a captivat publicul cu rolurile sale în telenovelele difuzate pe „Acasă TV” și cu aparițiile sale în diverse emisiuni TV. Totuși, viața ei personală a fost mereu învăluită în discreție.

Recent, la vârsta de 50 de ani, Corina Dănilă a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune de sănătate pe care a ignorat-o mult timp: vitiligo. Aceasta este o boală autoimună care provoacă depigmentarea pielii, iar simptomele sale au devenit vizibile, în special pe mâinile sale. Corina a explicat că, deși a știut de această problemă de ani buni, a ales să nu îi dea importanță și să se concentreze pe cariera sa.

„De ceva vreme eu mă confrunt cu niște probleme de sănătate și anume cu o declanșare a unei boli autoimune, care s-a întâmplat acum niște ani, dar pe care am neglijat-o, nu m-am preocupat sub nicio formă, am zis că nu trebuie să-i dau importanță, deși a început să avanseze toată această problemă și anume, vitiligo. M-am hotărât chiar să mă preocupe această problemă pe care o am!”, a spus Corina Dănilă.

Cu toate dificultățile întâmpinate, Corina a continuat să fie o prezență deosebită pe scena teatrului și la TV. În prezent, ea este gazda emisiunii „Gala umorului” de pe TVR2, aducând zâmbete pe fețele spectatorilor săi.

Actrița a mărturisit că și-a dorit să ascundă semnele vizibile ale bolii din respect pentru publicul său. „Încercam din respect față de spectatorii de la teatru, sau față de telespectatori să nu să ascund, să maschez acest aspect depigmentat pe care îl am pe mâini, tocmai pentru că oamenii din sală sau din fața micului ecran să nu fie atenți la problema mea de pe mâini, ci la ceea ce vreau să le transmit, la intențiile mele artistice!”, a adăugat ea.

Decizia de a vorbi deschis despre vitiligo nu a fost una ușoară pentru Corina Dănilă, dar a considerat că este important să fie sinceră cu cei care o urmăresc și o admiră. Această dezvăluire aduce în prim-plan nu doar provocările unei vieți în lumina reflectoarelor, ci și puterea de a înfrunta dificultățile cu demnitate și curaj.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts