Showbiz

Cine este și cu ce se ocupă soțul Simonei Gherghe – Profilul unui Consultant Politic

Cine este și cu ce se ocupă soțul Simonei Gherghe - Profilul unui Consultant Politic

Simona Gherghe este bine cunoscută în România ca una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV. În schimb, soțul ei, Răzvan Săndulescu, este mai retras din lumina reflectoarelor, deși are o carieră impresionantă în spate. Acesta a debutat ca jurnalist, pentru ca mai apoi să își îndrepte pasiunea către politică, devenind consultant politic încă din anii 2000.

În calitate de consultant, Răzvan Săndulescu a lucrat alături de personalități marcante din politica românească, inclusiv cu fostul președinte Traian Băsescu, și a fost implicat în campania electorală a lui Nicușor Dan. De asemenea, este acționar la o firmă de consultanță politică, care, după câțiva ani dificili financiar, a început să prospere, înregistrând profituri semnificative în ultimii ani.

Cifrele de la Ministerul de Finante arata o evolutie interesanta a veniturilor companiei de consultanta politica a lui Razvan Sandulescu. In primele trei ani de activitate, firma a inregistrat pierderi, ajungand la un deficit total de aproximativ 545.000 de lei, adica 120.000 de euro. Abia in 2015 s-a consemnat un profit, insa acesta a fost minim, de doar 12.190 de lei. Cu toate acestea, incepand cu anul 2016, firma a inceput sa mearga tot mai bine, inregistrand un castig de 187.123 de lei. Evolutia pozitiva a continuat si in 2017, cand s-a inregistrat cel mai mare profit, de 305.818 lei. Astfel, in ultimii doi ani de activitate, firma sotului Simonei Gherghe i-a adus acestuia un profit total de 492.941 lei, adica peste 100.000 de euro.

Viața personală a lui Răzvan este la fel de plină de armonie, el fiind căsătorit cu Simona Gherghe din 2017. Cuplul, descris ca fiind unul dintre cele mai frumoase din showbiz-ul românesc, a avut o căsătorie civilă urmată de o cununie religioasă într-o ceremonie intimă. Împreună au doi copii, Ana și Vlad, și se bucură de o relație solidă, bazată pe înțelegere și comunicare.

Simona Gherghe însăși descrie dinamica relației lor: „Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă.”

Aceste detalii despre viața lui Răzvan Săndulescu arată cât de mult se poate ascunde în spatele unei figuri publice precum soția sa, Simona Gherghe, și cât de mult contează stabilitatea și sprijinul într-un cuplu.

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts