Showbiz

Adriana Bahmuțeanu, fericită la 48 de ani: Nuntă și botez în același timp

Adriana Bahmuțeanu, fericită la 48 de ani: Nuntă și botez în același timp

Adriana Bahmuțeanu trăiește un moment de fericire supremă, fiind implicată într-o poveste de dragoste minunată cu George Restivan, un american. Cuplul se pregătește intens pentru nuntă.

Adriana și George și-au început deja pregătirile pentru marele eveniment. George a cerut-o de soție pe Adriana chiar din prima zi în care s-au cunoscut, iar acum sunt în toiul planificărilor pentru nunta visurilor lor. Cuplul a început să caute locații și să discute cu lăutari, taraful lui Viorel Bogățeanu, finul Anamariei Prodan, fiind ales să le cânte la nuntă.

Adriana Bahmuțeanu a declarat: „Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! La primăvară așa, cred că facem! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului că el e de acolo. Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele cu fonfleurile, m-am săturat!”

După această bucurie, Adriana a dezvăluit că plănuiește și un botez. Deși are 48 de ani, vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou: „Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!”

Nașii celor doi vor fi familia Ghilă, proprietarii casei lui Will Smith din America, și Carmen Harra, invitată de onoare. Adriana a precizat că data nunții depinde de disponibilitatea lui Carmen Harra: „Avem și nași, e familia Ghilă, cel care are casa lui Will Smith din America și e tot în România, și Carmen Harra, invitata de onoare! Nu știm care e data, pentru că așteptăm de la Carmen Harra, prietena noastră din America. În funcție de ea, când vine, ne programăm nunta”.

George Restivan trăiește în Statele Unite din 1999, lucrând în imobiliare și având un băiat dintr-o relație anterioară. S-a mutat împreună cu fiul său la Adriana Bahmuțeanu și se înțeleg foarte bine, așteptând cu nerăbdare să-și mărească familia.

Adriana și George s-au cunoscut prin intermediul clarvăzătoarei Carmen Harra, o prietenă comună, acum câteva luni. Pe 27 iulie, cuplul s-a cununat religios. George a povestit la România TV: „Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”.

Acest an este cu siguranță unul plin de surprize și fericire pentru Adriana Bahmuțeanu și George Restivan. Rămâne de văzut ce alte vești bune ne vor aduce cei doi îndrăgostiți!

Tags:

More Similar Posts

Most Viewed Posts